Tapete su ponovno IN
«
Tapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INTapete su ponovno INCrozilla.com
»
opis:
22365 2 0
Povratak tapeta vidimo u devedesetima, kada je minimalizam otvorio vrata revoluciji boja.
Novi Materijali
Tradicionalne tapete od papira nisu jedino rješenje. Tapete od tkanine su također dostupne, i daju luksuzniji izgled svakoj prostoriji. Ostali materijali i efekti uključuju i one sa metaliziranim sjajem, kao i papir koji ima izgled svile.

Nove tehnologije
Korištenje digitalne tehnologije znači da je moguć cijeli spektar kompleksnih, detaljnih motiva, kao zamjena za uzorke i motive koji su već uobičajeni. Primjeri mogu uključivati fotografiju, trodimenzionalne slike i geometrijski dizajn.
Potpuno nova inovacija su magnetske tapete, koje vam omogućuju da nastavite proces dizajniranja kod kuće. Danas postoje magnetni motive koji se mogu staviti bilo gdje na izabranoj podlozi.

Kako sa tapetama
Evo nekih prijedloga kako da unesete više uzoraka u vaše okruženje.
Trend za pokrivanje jednog zida znači da možete biti slobodniji u odabiru tapeta, jer to nije zastrašujuće kao kada je cijela soba prekrivena tapetama. To vam također omogućuje da naglasite dio sobe ili namještaja, na primjer sliku ili komodu.
- Umjesto da brusnim papirom obradite stari stolić, udahnite mu novi život pokrivajući mu gornju plohu nekom tapetnom tkaninom jakih boja. To može biti odlično rješenje za dječje stolove za igranje, ili kao novi dodatak za policu za biljke.
- Dodajte malo boje na vrata i ormariće stavljajući tapete ili tapetne tkanine na plohe. Odaberite pažljivo između uzoraka, ako je prostor premali, a uzorak prevelik, uzorak će se izgubiti, i neće doći do izražaja.
- Veliki uzorci će učiniti da se zid doima manjim nego što jest. Slično tome, manji uzorci će dati iluziju prostora.
- Za one koji su spremni eksperimentiranju, dodajte detalj tradicije tako što ćete tavanicu pokriti tapetama. Ovo je zgodno za visoke stropove, koji se često sreću u starim građevinama.
- Ako nikad ranije niste postavljali tapete, i sama pomisao na to je dovoljna da vas uplaši, razmislite o tome da unajmite dekoratera za taj posao, to nije uvijek skupo kao što mislimo. Ako ne znate odkud da počnete, pitajte prijatelje i susjede imaju li za preporučiti obrtnika-tapetara, koji je možda radio neke radove za njih u prošlosti.

Izvor: Uredi svoj dom
www.uredisvojdom.com

VAŠ KOMENTAR